Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Χωρισες??Ε..και???

Ποιος δεν έχει βιώσει τα συναισθήματα του χωρισμού;Ποιος δεν έχει έρθει σε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση όπου τα συναισθήματά μας συγκρούονται και διχάζονται;
Ο χωρισμός είναι μία αρρώστια της ψυχής είναι μια απώλειά...
Δεν υπάρχει ανώδυνος χωρισμός..παρόλα αυτά κάπως πρέπει να τον χειριστούμε.
Ακολουθήσε τα παρακάτω και καλή ανάρρωση..!
-Κάθισε στο σπίτι και πέρνα όλα τα στάδια του χωρισμού που προβλέπουν εσωτερική βολιδοσκόπηση, ανάθεση και απόδοση ευθυνών και ίσως κάποιες φορές συναισθηματικό ξέσπασμα.
Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο πιο γρήγορα θα το αφήσεις πίσω σου.Κλάψε λοιπόν, βάλε καψουροτράγουδα(σφακιανάκη, τερζη, καρρά, πλούταρχο) πιες ποτάκι, πρήξε τον κολλητό σου,για να ξεσπάσεις.
-Μην βγεις. Είναι νωρίς ακόμα. Καλύτερα να μείνεις σπίτι και να κλάψεις όποτε νιώσεις την ανάγκη.Όσο κι αν σε προτρέπουν να βγεις έξω για να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς, μην το κάνεις.Θα ξεχαστείς προσωρινά, θα πιείς υπερβολικά και θα υποπέσεις σε σφάλματα του τύπου παιρνω τηλέφωνα, περνάω από το σπίτι να δω τον πρώην, πάω με τον πρώτο τυχοντα, για να του δείξω εγώ!
-Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σκέψεις σου. Όταν τελειώνει μια σχέση έχουμε την τάση να την ωραιοποιούμε κι αυτό είναι μια μεγάλη παγίδα. Το μυαλό πηγαίνει αυτόματα στις όμορφες στιγμές.
-Ήρθε η ώρα της διπλής αμφισβήτησης. Ήρθε η ώρα να αποδόσεις ευθύνες και στους δύο. Δες που έφταιξε εκείνος, αλλά και ποια ήταν τα δικά σου λάθη.Περνώντας ο καιρός η σκέψη γίνεται πιο ξεκάθαρη. Τώρα μπορείς να κάνεις τον καταμερισμό των ευθυνών: που φταίει, που φταις.
-Σκέψου αντικειμενικά πως θα αντιδρούσες εσύ στη θέση του συντρόφου σου (προβολική ταύτιση).
-Πόνταρε στην τόνωση της αυτοεκτίμησή σου. Ο κάθε άνθρωπος "ανεβαίνει" με διαφορετικό τρόπο.
Θες να αλλαξεις μαλλία; λούκ; Διακόσμηση; Δεν ξέρω μια αλλαγη πάντως καλό κάνει.
Μετά από δύο εβδομάδες κάνε την γενική αποτίμηση της κατάστασης θα εισαι καλυτερα..Μην περιμένεις κανέναν ουσιαστικά να σε βοηθήσει, οι κολλητοί σου μπορούν να σε στηρίξουν ψυχολογικά αλλα δεν μπορουν να κάνουν κάτι παραπάνω, πάρτο πάνω σου!
_____Stay ..''tuned"...ξεπερασε την απογοήτευση___



Για την φιλη μου Αννα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: