Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ


1) Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα,αλλα είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλα αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου.

ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

2) Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις ναπάρεις 20 τριαντάφυλλα για το/την αγόρι/κοπέλα σου.

ΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ; (Οποιοσδήποτε συνδιασμός ακόμη και ένα χρώμα είναι εντάξει)

3) Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς τοκουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις απο την καμαριέρανα πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/τηνπάρεις ο ίδιος.

ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ζητάς απο την καμαριέρα ή πας μόνος σου;

4) Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι.

ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ; στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

5) Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσυ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτεγια ύπνο σε ξεχωριστα δωμάτια. Ξυπνας το πρωι, και πας στο δωμάτιο του/τηςφίλης σου για να τον/την δεις.Μπαίνεις στο δωμάτιο:

ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ/Α Ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ; (διάλεξε ένα)

6) Είναι ώρα να πάς σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς ναπάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγοραή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου.

ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

Οι απαντησεις στα σχολια..!!!
Εγω το δανειστικα απο www.suspectblog.gr..αυτος δεν ξερω..:)

4 σχόλια:

Ειρηνη είπε...

1. Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σου στον έρωτα. Αν διάλεξες τον σύντομο, Ερωτεύεσαι γρήγορα και ευκολα. Αν διάλεξες τον μεγάλο, το πας αργά και δεν ερωτεύεσαι ευκολα.

2. Ο αριθμός των κόκκινων τριανταφύλλων αντιπροσωπεύει πόσο περιμένεις να δώσεις σε μια σχέση. Ο αριθμός των άσπρων λουλουδιών αντιπροσωπεύει ποσο περιμένεις να πάρεις απο μια σχέση. Γι αυτό αν κάποιος διάλεξε όλα κόκκινα και ένα άσπρο, αυτός ή αυτή περιμένει να δώσει 90% σε μια σχέση καιπεριμένει να πάρει πίσω μόνο 10%.

3. Αυτή η ερώτηση δείχνει τη στάση σου στο να αντιμετωπίζεις προβλήματα σε μια σχέση. Αν ζήτησες απο την καμαριέρα να φέρει την αγαπημένη σου, τότε κρύβεσαι απο τα προβλήματα και ίσως ζητάς κάποιον άλλο να παρέμβει. Ανπ ήγες και πήρες την αγαπημένη σου μόνος, τότε είσαι αρκετά ευθύς. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζεις. Θες να το παλέψεις κατευθείαν.

4. Το που τοποθετείς τα λουλούδια δείχνει πόσο συχνά θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφο σου. Βάζοντας τα λουλούδια στο κρεβάτι : Χρειάζεσαι πολύ επιβεβαίωση στη σχέση, και θα ήθελες να βλέπεις τον συντροφο σου κάθε μέρα, αν είναι δυνατον. Βάζοντας τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο δείχνει: Οτιδεν περιμένεις να βλέπεις τον συντροφο σου συχνά, το να τον/την βλέπειςμια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει.

5. Βρίσκοντας τον συντροφο σου να ΚΟΙΜΑΤΑΙ: Δέχεσαι τον ανθρωπο σου όπως είναι. Βρίσκοντας τον σύντροφο σου ΞΥΠΝΙΟ: Περιμένεις ο σύντροφος σου να ΑΛΛΑΞΕΙ για σένα.

6. Οι δύο δρόμοι του γυρισμού αντιπροσωπεύουν το πόσο χρονικό διάστημα μένεις ερωτευμένος/η. Αν διάλεξες τον σύντομο ο έρωτας σου για κάποιον διαρκεί συνήθως λίγο. Αν διάλεξες τον μεγάλο, Τείνεις να μένεις ερωτευμένος για περισσότερο καιρό.

Κώστας είπε...

1. Διάλεξα τον γρήγορο...αλλά δεν ξέρω αν ερωτεύομαι γρήγορα...απλά θα ήθελα να δω την αγαπημένη μου γρήγορα..:) για αυτό και τον διάλεξα :P...

2. Επειδή κάπου κόλλησα εκεί, και δεν πρόσεξα...σκέφτηκα πως ή θα τα έπαιρνα μισά μισά ή όλα κόκκινα...ανάλογα...:P

3. Ωωω ναι...πήγα και την πήρα μόνος μου :) Δεν διάλεξα τον σύντομο δρόμο για να πάω εκεί και να περιμένω...:P Θέλω να την δώ...

4. Μα φυσικά στο κρεβατάκι της..:P Τα λουλούδια θα τα αφήσω εκεί που κοιμάται το πιο όμορφο λουλουδάκι του κόσμου...:)

5. Φυσικά θέλω να την βρώ να κοιμάται...για να πάω να καθήσω ή να ξαπλώσω δίπλα της και να την χαζεύω...τι γλυκιά που είναι...:) το προσωπάκι της...να την βλέπω πως ανασαίνει...Ίσως να ψιθυρίζω που και που και κάποιο σ΄αγαπώ...:) ίσα ίσα για τα όνειρα της :) ...και φυσικά θα την δεχτώ όπως είναι!

6. Διάλεξα τον μεγάλο...μα τι πιο ωραίο απ΄το να έχεις μακρύ δρόμο για να περπατήσεις ακόμα πιο αργά και ανέμελα, και στο μυαλό σου να φέρνεις τις στιγμές που πέρασες προηγουμένως με την αγαπημένη σου...:)
Και γιατί να φτάσω γρήγορα σπίτι;;; έξω θέλω να ΄μαι, και βλέποντας τ΄αξιοθέατα, τα δέντρα..τους θάμνους με τα τριαντάφυλλα να σκέφτομαι την αγαπημένη μου και να λέω, πως τίποτα από όλα αυτά, δεν φτάνει ούτε την αξία της, ούτε την ομορφιά της..:) Κι αν, τότε παντού θα βλέπω εκείνη...και όλα θα φαντάζουν υπέροχα...:)!!!

Ανώνυμος είπε...

ki ta 2o orea sxolia

Ανώνυμος είπε...

Ρομαντική ψυχουλα μου!!